Välkommen tll Västra Karaby hundpensionat  som blev klart 2012!

Vi är det lilla pensionatet med 10 boxar där både små och stora hundar är välkomna. 

Vi har valt att satsa på kvalite och omsorg och varje hund har 22,5 kvadrat att röra sig på inklusive en direkt ansluten ute rastgård som är kopplad till varje box. Vi har endast en hund per box om det inte gäller små hundar från samma familj.


Det är ett modernt högklassigt pensionat med klinkers på golvet och luftvärmepump. Varje box är ljus och fin med ett eget litet fönster. När vi byggde det tänkte vi på hundens bästa och valde att mura upp pensionatet med isolerblock som håller värmen ute sommartid och kylan ute på vintern. Detta hjälper även till att ljudisolera byggnaden som även har akustikplattor i taket för att minska ljuden. 


Vaccination mot kennelhosta KC

Vi kräver att hundarna är vaccinerade med KC vaccination som nosdroppar. Det är det bästa skyddet vi har i Sverige. Kennelhostan består utav fyra virus. I Sverige kan vi vaccinera mot två stycken virus. Vi har kennelhosta varje år i Sverige. Kennelhostan är luftburen vilket innebär att det kan smitta utan att hundarna nosar på varandra. 


Min hund har vaccinationen dhppi - i sprutform

Tyvärr räcker inte denna vaccinationen då den endast ger skydd mot ett av virusen. Men det går bra att ge sin hund KC vaccinationen ändå. KC går då in och ersätter den i sprutform och den varar i ett år. 


Min hund löper

Vi tar emot löptikar men vill gärna har information om att tiken löper.